Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Pro-forma aanvragen WBSO juni 2024

Wil jij in de tweede helft van 2024 een nieuwe WBSO-aanvraag indienen? Door de aanvraag uiterlijk op 30 juni in te dienen, kan er in juli 2024 al gebruik worden gemaakt van de subsidie. Indien nodig kunnen we de deadline voor de WBSO-aanvraag zelfs uitstellen tot 12 juli.

Afbeelding van WBSO consultant en klant, decoratief.

Dit doen wij door een pro-forma in te dienen, oftewel een 'vormvrije’ WBSO-aanvraag. Hiermee geef je aan gebruik je willen maken van de WBSO, zonder verdere details over de werkzaamheden. Aanvragers krijgen standaard een hersteltermijn van twee weken na de startdatum van de aanvraagperiode om een pro-forma aanvraag aan te vullen. De deadline voor de aanvulling is voor deze aanvraagronde dus op 12 juli.

Onze werkwijze bij het indienen pro-forma aanvraag

We dienen namens jou een vormvrije aanvraag in.  De datum van indiening wordt als de formele indiendatum gehanteerd. Waarna een schriftelijke bevestiging wordt gestuurd met daarin de nieuwe deadline om de aanvraag compleet te maken.

Wij vullen de aanvraag aan en dienen deze in vóór de pro-forma deadline van 12 juli.

Op deze manier is er meer tijd om een goede en volledige aanvraag op te stellen, terwijl je nog steeds van de gehele periode juli t/m december kunt profiteren van de voordelen van de WBSO.

Pro-forma WBSO indienen?

Het is ons doel is om jou tijdens dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen zodat je je volledig kan focussen op het innovatieve R&D-project. Wij onderscheiden ons hierin door onze persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie én expertise in de IT- en hightechsector. Wil je meer weten over de het pro-forma aanvraagproces van de WBSO? Neem direct contact op met één van onze consultants via de onderstaande button.

Dit bedrijf ging je voor

Afbeelding met personen in blauw t-shirt, met tekst
Hier lees je hoe Betty Blocks samen met Ugoo de WBSO-subsidie verkreeg en voor welke innovatie zij deze gebruikt hebben.

Foto van Bas van den Berk.

Bas, consultant innovatie!

Ik ga in gesprek met partijen die innovatief zijn op het gebied van software ontwikkeling, fysieke productontwikkeling of andere technische innovaties.

Stuur Bas een bericht